Skriv utSkriv ut

Evenemang


MarsPsykologikonferensen 2019

Psykologikonferensen är en mötesplats för dig som studerar, forskar och praktiserar psykologi.

Här är Hogrefe delaktig som sponsor och VD Elisabet Bech ingår i juryn för Stora Psykologpriset som delas ut 28 mars. Stora Psykologpriset på 50 000 kr går till en psykolog som genom sitt arbete bidrar till att förbättra människors livskvalitet och utveckla mänskliga resurser.

Vi syns på Clarion Hotel i Stockholm!

>> Läs mer om Psykologikonferensen här


April 


SETT 9-11 april

SETT står för ”Scandinavian Educational Technology Transformation” och är en mötesplats för det moderna och innovativa lärandet. 

Om du är lärare, skolledare, förskollärare, pedagog eller jobbar med förvaltningsfrågor är det här den perfekta mötes- och inspirationsplatsen för dig!

Möt oss i monter B:62

>> Läs mer om SETT härFokus på autism 10-12 april

Fokus på autism och andra neuropsykiatriska funktionsnedsättningar är en nationell vetenskaplig konferens om det aktuella kunskapsläget inom autism, ADHD och andra neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF) som arrangerats sedan 2010.

Konferensen riktar sig till alla som på olika sätt är verksamma inom eller har intresse av området, till exempel läkare, psykologer, arbetsterapeuter, socionomer, logopeder och forskare, liksom skolpersonal och andra som arbetar i kommunal verksamhet, personer med egen diagnos, anhöriga samt andra intresserade.

Vi ses på Karolinska Institutet i Solna!

>> Läs mer om Fokus på autism här

 

 


 

MAJ


 

PS19

 

Hogrefe är stolt sponsor av Sveriges största kongress för psykologstudenter och PTP-psykologer som gårav stapeln 3-5 maj 2019.

Vi ses i Lund!

>> Läs mer om PS19 här

 

 


 


Copyright © 2019 Hogrefe Psykologiförlaget AB