Skriv utSkriv ut

Hogrefe söker marknadsansvarig

Hogrefe Psykologiförlaget är ett privatägt testförlag som i höst firar 10 år av framgångsrik testpublicering i Sverige och Norge. Vi finns i attraktiva lokaler i centrala Stockholm. 

Vårt sortiment omfattar test inom tre affärsområden och våra kunder är psykologer, pedagoger och kunder inom HR-området. Vi publicerar både pappersmaterial och digitala produkter.  

Vi söker nu en marknadsförare med strategiskt och operativt ansvar, gärna med kunskap inom grafisk formgivning.  Du ansvarar för att det vi gör på sikt stärker Hogrefes position på marknaden.

Rollen innebär att du arbetar operativt och självständigt med varierande uppgifter.

Dina arbetsuppgifter:

  • Du driver arbetet med kampanjer och aktiviteter utifrån marknadsplanen
  • Du ansvarar för upphandlingar med underleverantörer
  • Du identifierar möjligheter och risker och föreslår initiativ som säkerställer att kommunikationen gör skillnad och förflyttar Hogrefes position
  • Du tar fram nya strategier och vägar för att öka kännedomen om Hogrefe
  • Du uppdaterar hemsidan, utformar nyhetsbrev till våra kunder, skapar broschyrer och olika typer av presentationsmaterial samt skriver marknadsföringstexter
  • Du är aktivt ute på mässor och konferenser där Hogrefes produkter exponeras  

 

Din profil:

Du har utbildning från universitet, högskola eller liknande inom marknadsföring/kommunikation och har minst 5 års arbetslivserfarenhet från liknande tjänster/arbetsuppgifter.

Du har god datavana och kunskap inom InDesign, Photoshop, Adobe Illustrator, MS Office och Episerver. 

Du är affärsmässig och driven med en utvecklad strategisk förmåga. För att lyckas i rollen krävs också att du är välstrukturerad och har lätt för att samarbeta.  

Du är en glad och positiv kollega som förstår betydelsen av din insats för teamet och för Hogrefes framgång. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid eller enligt överenskommelse. Tillträde snarast. 

Välkommen med frågor och din ansökan till VD Elisabeth Bech, elisabeth.bech@hogrefe.se, senast 30/9 2018. Intervjuer sker löpande.  


Copyright © 2018 Hogrefe Psykologiförlaget AB